Hello!

Ihanaa! Nyt ollaan elämäntilanteessa siinä vaiheessa, että minusta tulee ensi vuonna Vaimo ❤

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on img_0373.jpg

Olen ehkä aina salaa halunnut kirjoittaa blogia ja nyt on hyvä hetki aloittaa! Tänne kerään siis ajatuksia, fiiliksiä ja hääjärjestelyjä.

Olen 28-vuotias tuleva morsian ja häitämme tullaan viettämään elokuussa 2021, joten tässä on vielä rutkasti aikaa ideoida, suunnitella ja toteuttaa unelmieni häät. ”High school sweethearts” kuvaa meitä ehkä paremminkin kuin hyvin. Hääjuhlan aikaan 15 vuoden seurustelu tuleekin vaihtumaan avioliitton. Sulhaseni kosi minua elokuussa 2019 Santorinilla.

Lukeudun niihin morsiamiin, jotka ovat haaveilleet häistä pienestä pitäen ja vuosien varrella läppärin ”häät” -kansioon on kertynyt vaikka minkälaista inspiraatiota. Visiota löytyykin siitä, miltä haluamme häittemme näyttävän ja blogin pääasiallisena tarkoituksena onkin siis toimia eräänlaisena päiväkirjana siitä, kuinka tämä visio alkaa konkretisoitumaan. 

Tällä hetkellä opiskelen ja työskentelen tapahtumatuotannon parissa. Lisäksi olen toiselta ammatiltani liikuntakeskusjohtaja, josta olen opintovapaalla vuoden loppuun asti. Kulttuurituotannon opinnot on tarkoitus saattaa loppuun tämän vuoden aikana, jolloin sitten täytyy päättää palaanko vanhaan työhöni vai jatkanko tapahtuma-alalla 🙂 Mieheni on kanssani saman ikäinen ja työskentelee kaukolämmön sekä musiikin parissa.

Toki myöskin kiinnostus alalla työskentelyä kohtaan lisää kiinnostustani häiden järjestämisestä. Sulhaseni on enemmän tätä perinteistä miestyyppiä, joka ei niin välitä kaikesta ylimääräisestä häihin liittyvästä hömpötyksestä, joten hän on ulkoistanut hääsuunnittelun hyvin pitkälti minun harteilleni (ja minä mielelläni tämän taakan kannankin). Toki suuret häihin liittyvät päätökset teemme yhdessä, mutta hän ei niin välitä yksityiskohdista. Lisäksi hän tuntee minut sen verran hyvin, että minulle tämä on mielekästä ja teen sen mielellään 🙂

Minusta on ihana koota ajatuksia johonkin yhteiseen paikkaan, johon myös häidenkin jälkeen minulla on mahdollista palata. Ajatus kirjoittamisesta sekä asioiden jakamisesta on jännittävää, mutta toisaalta en malta odottaa!

Toivottavasti tästä blogista saat myös inspiraatiota omiin juhliin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s