3 Hyvää asiaa

Ihanaa keskiviikkoa! Törmäsin tällaiseen haasteeseen ja näin korona-ajan keskellä ajattelin, että on hyvä muistuttaa myös itseäni siitä, että elämässä silti on edelleen super paljon hyvää : ) Joten 3 hyvää asiaa, tässä tulee!

KOLME HYVÄÄ ASIAA VIIMEVIIKOSSA

Kevät! Olen niin kevään lapsi. Viimeaikoina lämpenevät ilmat ja vihertävä luonto saavat itseni heräämään uuteen aikaan. Ulkona oleilu on itselläni lisääntynyt entisestään ja on ihana istua päivisin terassilla ja nauttia auringosta. Tämä aika pitää mielen erittäin virkeänä. Ihanaa ❤

Urheilu. Olen taas pikkuhiljaa aloitellut salilla treenaamisen ja ensimmäiset ryhmäliikuntatunnit vedin viime keskiviikkona. Vitsit, että pitkän tauon jälkeen jännitti mennä ohjaamaan!

Vappu ja ystävät. Vaikka vappua vietettiinkin hieman eri tavalla, niin vitsit miten juhlapyhä ja ystävät piristikään. Täytyy sanoa, että en kyllä yhtään kaivannut perinteistä vappua : )

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Järjestelmällisyys. Tämä on varmasti korostunut vuosien saatossa eri töiden kautta, mutta tämä on varmasti yksi piirre, jonka moni ystäväkin saattaisi nimetä minussa. Tykkään pitää paperit, tavarat ja jopa tietokoneen kansiot järjestyksessä. Miten muuten löydän asioita?

Välittävä. Haluan panostaa ihmissuhteisiin ja olla läheisilleni hyvä tyyppi. Tykkään järjestää kaikenlaisia illanistujaisia, häppeninkejä tai varailla reissuja ystävien kesken. Välillä sulhasta turhauttaa, kun meillä on aina viikonloppuisin joku tai olen jonnekin menossa. Ja suunnitelmat myös seuraaville viikonlopuille on jo hallussa! Olen sellainen, että välillä saatan vääntää niska limassa töitä, mutta heti kun helpottaa pyrin panostamaan ihmissuhteisiin eri tavoin lisää. Meille kotiin ystävät myös ovat aina tervetulleita!

Heittäytyjä. Lähden helposti ja mielellään mukaan kaikenlaisiin hauskoihin hullutuksiin. Ja näiden kanssa on tullut erilaisia hauskoja kommelluksia. Välillä Sulhanen on ollut helisemässä, kun olen jo puoliksi menossa!

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Perhe ja ystävät. On ihanaa, että elämässä on paljon erilaisia ystäviä, joiden kanssa on hyvä olla. En malta odottaa kun pääsee taas kunnolla näkemään ystäviä! Olen myös muutaman vuoden sisällä löytänyt ympärilleni myös paljon uusia ihmisiä paikkakunnan muuton ja harrastuksien parista. Pyrin olemaan myös läheinen oman perheeni ja sulhasen perheen kanssa ja olemmekin paljon tekemisissä. Tähän toki vaikuttaa se,e ttä omat vanhempani asuvat naapurissa ja sulhasen alle kilometrin päässä. Lisäksi kummankin sisarusten kanssa olemme tekemisissä, mutta enemmänkin voitaisiin! Lisäksi meidän pieneen perheeseen kuuluu meidän koira. Paras hankinta ikinä ❤

Työ. Tämä on vuosien aikana mahdollistanut niin paljon upeita kokemuksia, mutta antanut myös paljon vapauksia ja mahdollistanut luovuuden maksimointia. Halutessani pystyn tehdä töitä joko omasta sängystä tai mistäpäin maailmaa tahansa. Tykkään päivien ja työtehtävien erilaisuudesta! Pidän siitä, että voin itse vaikuttaa päivieni sisältöön niin monilla osa-alueilla.

Aktiivisuus. Liikunta on ollut elämässäni aina, joten koronatilanteen vuoksi olen hyvin paljon hyppinyt kotona seinille. Olenkin tämän myötä oppinut rauhoittumaan ja huoltamaan kehoani paremmin ja liikkumaan eri tavalla kuin normaalisti. Olemme myös ehtineet Sulhasen kanssa retkeilemään metsissä huomattavasti enemmän. Liikkumista myös arvostaa eri tavalla. Täytyy kyllä sanoa silti, että en malta odottaa kun pääsen takaisin crossfitin ja pesäpallon pariin.

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Häiden suunnittelun aloittaminen. Täytyy sanoa, että vihdoin se tapahtui. Kun minua viime vuoden heinäkuussa kosittiin en malttanut odottaa suunnittelun aloittamista. Kunnolla tämä sai tuulta alleen tammikuussa kun hääpaikkaa käytiin kattomassa ja varattiin. Nyt itselläni on ollut aikaa panostaa hääsuunnitteluun ja ollaan pikkuhiljaa hyvässä vauhdissa. Olen ajatellut, että teen nyt mahdollisimman paljon ennakkoon, niin ehdin ensi vuonna vain nauttimaan : )

Opinnot. Jäin alkuvuodesta päivätyöstä opintovapaalle, kun koulusta alkaa opinto-oikeus loppua. Päätös ei ollut helppo, mutta olen ollut tyytyväinen siihen. Toki tulotason tippuminen on haastanut elämää hääsuunnittelun alla, mutta minulla on ollut aikaa panostaa nyt kunnolla opiskeluun sekä hääsuunnitteluun. Olen myös saanut suoritettua pakollisia roikkuvia kursseja ja valmistuminen häämöttää tämän vuoden aikana.

Blogin aloitus! Tätä on haaveiltu jo hetken aikaa ja vihdoin uskalsin. Jee!

Mitkä on Sun kolme hyvää asiaa? : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s