Miten meistä tuli me

Ajattelin hieman kirjoitella lisää meidän tarinasta ja miten ollaan päästy nykyiseen tilanteeseen. Meidän yhteinen taival on saanut alkunsa vuonna 2006 eli ensi vuonna tulee täyteen 15 vuotta yhteistä taivalta. Olemme periaatteessa tavanneet yläasteella, kun siirryimme uuteen kouluun ja samalle luokalle (vuosi oli 2005). Sulhanen on kylläkin kertonut, että oli kiinnittänyt minuun jo huomiota ala-asteen välitunneilla. Olemme olleet siis myös ala-asteen samassa koulussa, mutta eri luokalla. Meidän hommaan ehkä sen viimeisen niitin toi se, että ”jouduimme” samalle rippileirille ja sieltä se sitten lähti. Ensin vaihdettiin katseita ja hakeuduttiin toistemme seuraan. Sitten aloimme viestittelemään, joka jatkui myös rippileirin jälkeen. Ensitreffeillä menimme katsomaan elokuvaa, emme toki kahdestaan vaan molemmilla oli kaverit mukana. Mulla on ollut mielessä, että kyseessä olisi ollut joku Harry Potter leffoista, mutta Sulhanen on eri mieltä. Oli mikä oli, leffa katsottiin ja leffan jälkeen jatkoimme kaikki eri teitä omiin koteihimme. Olin melkein päässyt kotiin asti, kun Sulhanen sitten soitti ja kysyi kuten 15 vuotiaana kuuluu: ”alaks olee”. Ja siitä sitten kaikki lähti!

Meidän matkaan ja tarinaan on mahtunut 15 vuoden aikana vaikka mitä ja nuoresta iästä huolimatta ollaan pystytty vaalimaan meidän parisuhdetta. Isoja muutoksia on ollut molempien opiskelujen aloituksen vuoksi, kun muutimme eri paikkakunnille sekä Sulhasen vuoden kestänyt armeija. Yhteen muutimme Sulhanen armeijan jälkeen, kun hän muutti luokseni Lahteen keväällä 2012. Sen jälkeen ollaan muutettu sekä erikseen (minä opiskelin Lahdessa ja Sulhanen Espoossa) sekä yhteen kun seurasin Sulhasta perässä. Tällä hetkellä asumiskuvioiden suhteen meillä on hyvä tilanne, mutta varmasti häiden jälkeen mietitään, että lähdetäänkö remontoimaan nykyistä kotia vai rakennetaanko meille kokonaan uusi koti. Ensin kuitenkin häät 🙂

Kosinta tapahtui viime vuoden kesällä Santorinilla ja päivämäärä häävuoden osalta päätettiin aika samantien. Hääpäivä itsessään valikoitui sen jälkeen, kun hääpaikka oli selvillä ja että oliko hääpaikassa kyseisenä viikonloppuna vapaata. Hääpäivä on 7.8.2021, joka on 15 vuotta ja 1 päivä meidän seurustelun aloittamisesta. Täytyy siis sanoa, että meidän yhteinen polku on ollut pitkä ja vuosien varrella olemme saaneet _paljon_ kyselyä siitä, että milloin menemme naimisiin. Nyt olemme jo kuitenkin kasvaneet parisuhteessa sekä yksilöinä aikuisiksi ja uskomme, että avioliitto vain vahvistaa meitä. Ja eihän 15 vuoden aikana kaikki ole ollut ruusuilla tanssimista ja paljon on jouduttu tekemään töitä parisuhteen säilyttämiseksi, mutta olemme oppineet tuntemaan toistemme hyvät sekä huonot puolet ja rakentaneet yhteisen elämän ja valmiita myös tulevaisuudessa tekemään töitä sen eteen.

2 vastausta artikkeliin “Miten meistä tuli me

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s