Kihlasormus

Nyt kun tiedätte hieman enemmän meistä sekä kosinnasta, niin ajattelin jakaa hieman kuvia omasta kihlasormuksestani.

Sormus on valkokultainen 5 timanttinen sormus, jossa on briljantti hionta. Ja se on täysin mieheni valitsema. Ennen kosintaa mieheni oli käynyt ostamassa sormuksen salaa minulta Malmin Korupajasta muutamaa viikkoa ennen itse Santorinin reissua ja kosintaa.

Olen sellainen henkilö, joka ahkerasti korjailee mieheni tavaroita paikalleen ja olen edelleen yllättynyt siitä, että en löytänyt sormusta ennakkoon! Sulhanen oli piilottanut sormusrasian oman työtakin taskuunsa ja yleensä kotiin tullessaan jättää työtakin meidän ruokapöydän selkänojalle ja minä korjaan sen aina naulakkoon. Jep! Mutta jostain syystä, jota en itse tajunnut ennen kosintaa, niin takki oli mennyt joka kerta suoraan naulakkoon. Joten minun ei tarvinnut koskea takkiin.

Sormus on hyvin mieleeni ja ihan mahtavaa oli se, että Sulhanen oli muistanut sen, että haluan valkokultaisen sormuksen. Jostain syystä kultainen ei vain ole mun juttu. Sormus on ihana ja toki todella rakas. Enää en osaa olla ilman sormusta! Lisäarvoa sormukseen tuo se, että se on sulhasen valitsema.

Enää puuttuu vihkisormus! Sen luultavasti ostan tai teetätän Hyvinkäällä Sormusten Herralla : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s