Tervetuloa häävuosi 2021!

Huikeaa vuotta 2021! Vihdoin ollaan päästy syksyn, joulun ja uuden vuoden yli, ja ollaan tammikuun puolella. Täytyy tunnustaa, että itselleni joulun lähestyessä tavoitteena on päästä mahdollisimman nopeasti kohti tammikuuta ja valoisimpia kuukausia. Aurinko tuo itselleni niin paljon enegiaa ja virtaa 🙂

Blogi on elänyt hieman hiljaiseloa koko syksyn, tähän syynä ajankäytön haasteet ja inspiraation puuttuminen. Aloitin lokakuussa työt opintovapaan jälkeen, joten arki täyttyykin työstä. Lisäksi vuoden viimeiset kuukaudet täytyi rutistaa Ammattikorkeakouluopinnot kasaan, muutaman viimeisen vuoden opiskellut Humakissa Kulttuurituottajaksi, erikoistuen tapahtumatuotantoon ja liiketalouteen. Mutta nyt on virallisesti todistus taskussa ja koulu taputeltu, joten aikaa pystyy suuntaamaan paremmin muuhun tekemiseen.

Vaikka blogi on ollut hiljainen on häitä kuitenkin edistetty tasaiseen, toki kevättä hitaampaan tahtiin mm. hääpuvun suhteen ollaan edistytty! Kirjoittelen teille kaikesta näistä lisää, ihanaa olla taas täällä!

Ja hei! 216 päivää!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s