Kuulumisia puolen vuoden merkkipaaluun

Ihan hullua.. Muistan hyvin sen päivän kun häihin oli aikaa vuosi ja tuntui, että tässä on vielä hyvin paljon aikaa. Niin siinä kävi, että aika kuluu äkkiä ja nyt on enää tasan puoli vuotta meidän häihin!

Mitä siis kuuluu ja miten meidän häiden suunnittelu etenee? Ja toki, se korona..

Itselläni arki on alkanut rullaamaan opintovapaan jälkeen ja täytyy sanoa, että huomaa hyvin miten arki on muuttunut sekä ajankäytöllisesti, että jaksamisen suhteen. Loppuvuoden myös blogi oli hiljaa, kun ei vaan pystynyt tekemään montaa asiaa kerralla. Onneksi olen saanut taas arjen rullaamaan ja aikaa on jäänyt myös kirjoittelulle. Huomaan, että kirjoittaminen on saanut itseni hieman rauhoittumaan häähömpötyksen suhteen kotona ja on mahtavaa päästä juttelemaan teidän muiden morsiamien kanssa täällä ja instagramin puolella. Vertaistuki on kultaa ❤ Oman energian ja jaksamisen suhteen aurinko teke paljon ja huomaan valon lisääntyessä saavani ihan erilailla asioita aikaiseksi. Pimeyden keskellä ja syksyssä muuten tykkään siitä, kun vapaa-ajalla käperrytään sinne sohvannurkkaan katsomaan sarjoja ja elokuvia ja ollaan myöskin koronakevään jälkeen jatkettu yhteisiä kävelylenkkejä. Kävelylenkit on muuten mahtava tapa vaihtaa kuulumisia kiireisen arjen keskellä. Ja meidän koirakin kiittää.

Häiden suhteen edetään asioissa hitaan varmasti eteenpäin. Suurin osa valmisteluista on tehtynä ja viime viikolla käytiin sovittelemassa sekä tilaamassa sulhaselle puku. Itse kävin tilaamassa sormuksen ja olenkin ehtinyt jo käymään kerran sitä kurkkimassa kultasepällä. Sormus valmistetaan mun toiveiden mukaan alusta asti. Täytyykin kertoa siitä lisää myöhemmin! Lisäksi tanssiharjoituksia on aloitettu ja yritetään treenailla ainakin kerran kuukaudessa.

Noh se korona… Sen olen huomannut, että murehtimalla asiat ei parane vaan on mentävä päivä/viikko kerrallaan. Tulisin varmaan itse muuten hulluksi. Tällä hetkellä mennään suunnitteluissa a -planin mukaan eli häät toteutuisivat normaalisti. Toki pientä ajatusta on uhrattu sille, että täytyy tehdä plan b ja c. Hankintojen suhteen edetään niin, että niitä hankintoja esim. puku / sormus tehdään, jotka kestävät myös häiden siirtämistä tai muutoksia, mutta holdataan sitten niitä asioita, jotka eivät kestä. Esimerkiksi kutsuja emme ole tilanneet vaan tarkoitus on odottaa touko-kesäkuulle näiden suhteen. Olemme kuitenkin vieraille lähettäneet Save the Date -kutsut, joten hääpäivä on kaikilla tiedossa. Myöskään isompia maksuja meidän ei tarvitse tehdä ennen kesäkuuta, joten näiden suhteen voimme myös odottaa ja seurata tilannetta. Tietyllä kantilla siis hääjärjestelyt etenevät normaalisti, mutta tiettyjen asioiden suhteen annetaan aikaa. Vinkkinä voin antaa, että voihan kaiken suunnitella valmiiksi ja sitten kun tiedetään mitä tehdään, niin pistetään esim. kutsut tilaukseen.

Tällä viikolla luvassa myös muuta häähömpötystä kun saan kaikki kaasoni yhteen ja päästään juttelemaan häistä ja tutustumaan paremmin kaikki toisiimme. Eiköhän poksauteta myös skumppa sekä avata roseviini, jonka sain häämekkoa ostaessa By Katariinasta.

Kaikille kanssamorsiamille, jatkakaa haaveilua, suunnittelua ja unelmointia normaaliin tapaan, kyllä me naimisiin päästään enemmin tai myöhemmin! Liika murehtiminen vain tuo huonoa mieltä eikä me voida tilanteelle mitään ❤

Onko teidän hääjärjestelyt edenneet suunnitelmien mukaan?

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on blogin-allekirjoitus-logo.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s