Hääparin ja -vieraiden kirja

Just Us -Wedding Book. Hääkirja, joka on suunniteltu kertomaan hääparin tarinaa ensimmäisestä kohtaamisesta, aina itse hääjuhlaan asti. Kirjan avulla voit suunnitella häitäsi, sekä kerätä tärkeitä muistoja matkan aikana LuKLabelin kauniin hääkirjan kansien väliin. Ikuista kirjaan lisäksi polttaripäivänne tai pelaa kumppanisi kanssa hauskaa hääleikkiä. Mukana myös oma osuutensa vieraille, joka voidaan täyttää hääjuhlan aikana.

Kerrotaan kirjasta LuKLabelin nettisivuilta.

Ihan ensimmäinen ostokseni häiden suhteen oli hääkirja! Törmäsin tähän kirjaan ihan sattumalta instagramissa ja ihastuin! Ei todellakaan ollut tarkoitus ja ajatus ensimmäisenä hankkia häihin vieraskirjaa, mutta kun tutustuin kirjaan paremmin lähti se heti tilaukseen. Kirja ei tosiaan ole pelkkä vieraskirja vaan kirjaan sisältyy myös hääparin tarinaa. Meidän häissä tulee olemaan myös joitain vieraita, jotka eivät tunne meitä kunnolla sekä osa vieraista on ollut matkassamme vasta hieman lyhyemmän ajan. Tämän kirjan avulla jokainen pääsee tutustumaan meihin paremmin ja saattaa olla, että osa pidempi aikaisista ystävistäkin saattaa oppia meistä jotain uutta!

Parhaat osuudet kirjassa on ehdottomasti ”Grooms/Brides thoughts about bride/groom”, joka varmasti saa omat kyynelkanavani auki. Ja toinen on ”stories about us when our adventure begin”, johon meidän ystävämme ja perheemme pystyvät kirjoittamaan meistä asioita seurustelun alkutaipaleelta. Yksi vielä! Nimittäin kirjaan pystyy myös kirjoittamaan omat valamme ❤

Tulen varmasti palaamaan tähän kirjaan vuosien saatossa monta kertaa. Uskon, että kirja myös muistuttaa huonoina hetkinä siitä, miksi olemme halunneet sitoutua toisiimme. Ja ihanaa, että saamme kirjaan myös läheisimpien ajatuksia ja sanoja.

Joko olette hankkineet oman vieraskirjan? Onko Just Us -kirja tuttu? : )

(ps. postaus ei ole yhteistyöpostaus, olen itse ostanut mainitun kirjan, enkä hyödy postauksesta mitenkään)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s